Članovi upravnog odbora

Marija Pujo Tadić dipl. pravnik

predsjednica Instituta za klimatske aktivnosti

Nakon višegodišnje sudačke karijere, a u želji za specijalizacijom iz Okolišnog prava 2009. god. prelazi u Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, gdje rukovodi organizacijsko-kadrovskom strukturom Fonda i izradom projekata u području zaštite okoliša i energetike.

Hrvoje Novosel dipl. oec

dopredsjednik Instituta za klimatke aktivnosti

Hrvoje Novosel radi kao financijski stručnjak u razvojnom bankarstvu. Posjeduje više od 20 godina iskustva u menadžmentu prodaje proizvoda, upravljanja rizicima i vođenju projekata.

Teo Čolan dr.vet.med.

Teo Čolan radi kao stručnjak iz područja gospodarenja otpadom. Posjeduje više od 25 godina iskustva u upravljanju različitim sustavima i projektima u području veterinarstva i gospodarenja otpadom.

Goran Romac

Voditelj EMAS registra za članove IICA-e.

Od početka svoje profesionalne karijere aktivan u području zaštite okoliša.

Mladen Nakić, doc.dr.sc.

počasni član

Rođen je u Zagrebu. Diplomirao je studij politologije na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, magistrirao međunarodne odnose i doktorirao iz područja međunarodnih odnosa i nacionalne sigurnosti.

Dubravka Jusić

Predsjednica Odbora za Komunikacije

Međunarodna stručnjakinja u marketingu i korporativnim komunikacijama

Lorena Šatrak

Tajnik

Lorena Šatrak studentica je Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, diplomskog studija smjer Marketing. Svoje dosadašnje iskustvo gradila je kroz volontiranja, studentsku praksu kao i organizacijski te marketinški rad na velikim konferencijama. U njezino područje interesa ubrajaju se inovacije, startupovi, marketing te društveno odgovorno poslovanje i sve vrijednosti koje ono promiče.

Maruša Stamać

Maruša je nagrađivana (Hrvatska udruga za odnose s javnošću) iskusna komunikatorica i stručnjakinja za medije/odnose s javnošću. S 10 godina intenzivnog iskustva kao novinarka i TV (istraživačka) reporterka, Maruša se istaknula kao trenerica medijskog/javnog nastupa.

Jurgen de Ruijter

Jurgen je član uprave Erste Card Cluba doo (dio Erste Group Bank AG) drugoj po veličini kartičnih kuća u Hrvatskoj. Ovdje je Jurgen odgovoran je za strategiju, međunarodne franšize, digitalne podatke i podatke, IT, financije, rizik, sukladnost, informacijsku sigurnost te posebne projekte. Također je član nadzornog odbora EC Slovenije, član odbora u Bosni i Hercegovini te član radne skupine Erste Group Bank 2030 Strategije za podatke, financijsko zdravlje i bankoosiguranje.